bijuterii handmade


Comanda:

Pentru a comanda una sau mai multe bijuterii, dati click pe Cumpara! - daca doriti sa comandati doar o bijuterie, sau Adauga in cos - daca doriti sa comandati mai multe bijuterii .

Pentru a trimite comanda este nevoie de numele dv, adresa completa si codul postal. De asemenea, pentru confirmarea comenzii, este necesar sa treceti numarul de telefon si o adresa de mail.

Dupa plasarea unei comenzi va voi contacta pe mail/ telefon pentru a solicita confirmarea comenzii  – de aceea va rog sa  lasati adrese de mail valide, pe care le verificati constant. De asemenea, verificati si sectiunea SPAM, e posibil ca, uneori, mesajele sa ajunga si acolo.

Comanda nu va fi trimisa fara confirmare!

ATENTIE! Toate comenzile trimise, vor fi insotite de  factura fiscala.

Datele personale furnizate de catre dumneavoastra (necesare pentru procesarea comenzilor si emiterea facturii) se afla sub incidenta directivei 2002/58/EC si sunt protejate conform normelor acestei legi.
Aceste date vor fi folosite exclusiv in scopul comercializarii produselor si nu vor fi divulgate unor terte parti fara acordul scris al dumneavoastra sau folosite in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.

Livrare si plata:

Livrarea produselor se face prin

 - Posta Romana in sistem:

                      - Ramburs standard(care dureaza 3-4 zile ca livrare si presupune ca primiti acasa instiintare ca aveti colet, iar plata produselor se face in momentul ridicarii coletului de la Posta) La costul final al comenzii, se adauga 8 lei, cheltuieli postale.

                     - Prioripost care presupune livrarea in 24 ore. La costul final al comenzii, se adauga 15 lei, cheltuieli postale.

 - Curierat rapid doar cu plata in avans. Taxa de livrare se plateste catre curier in momentul primirii comenzii, iar valoarea ei o puteti calcula aici: http://www.fancourier.ro/calculator/. Pentru datele necesare realizarii platii in avans, va rog sa imi dati un mail pe adresa bijuterii.handmade@yahoo.com.

Selectarea metodei de livrare si plata se face in formularul de comanda

Pentru clientii din Bucuresti, exista optiunea de livrare personala in centrul orasului(Romana, Universitate, Unirea), caz in care nu se percep taxe de livrare.

TOATE COMENZILE INTERNATIONALE SE VOR TRIMITE CU PLATA IN AVANS.

ATENTIE! Daca o comanda nu este ridicata, NU o voi trimite a doua oara, asa ca va rog sa fiti atenti si daca nu ajunge avizul, intrebati la posta.

Retururi:

Orice bijuterie achizitionata se poate returna daca a ajuns la beneficiar deteriorata din cauza serviciului de livrare folosit.

Pentru acest lucru, se va da mail in ziua ridicarii coletului cu descrierea problemei aparute si/ sau poze care sa arate ca bijuteria a fost deteriorata. Modalitatea de rezolvare a problemei se va face in functie de fiecare caz in parte,  prin inlocuirea bijuteriei sau returnarea sumei platite.

Bijuterii:
1.Bijuteriile sunt unicat, cele vandute nu pot fi refacute.  In anumite cazuri se poate realiza o bijuterie asemanatoare. Pentru a afla daca acest lucru este posibil va rog sa imi dati un mail la adresa de mail bijuterii.handmade@yahoo.com.

2.Va rog sa  tineti cont de faptul ca, uneori, din cauza setarilor de monitor/ setarile aparatului de fotografiat, culoarea pe care o vedeti in fotografie poate sa difere putin de realitate.

3.Inainte de a face o comanda, va rog sa cititi cu atentie descrierea produsului si sa verificati daca dimensiunile  acestuia corespund cu dorintele dumneavoastra.  Daca aveti intrebari si/sau neclaritati cu privire la unele detalii (culoare, marime, forma, material, nuanta etc.), va rog sa ma contactati inainte de a plasa comanda, printr-un mail la adresa de mail bijuterii.handmade@yahoo.com.